Artikels

Leer van deze best practices en verhoog jouw online conversie

Door Alina Rotariu, Productmanager voor regionale bedrijven online, Worldline

 

  • Netherlands
25 mei 2021

De uitdagingen van Brexit voor internationale ondernemers

Als gevolg van Brexit is het verkopen van en naar het VK onderworpen aan nieuwe beperkingen en extra intraregionale kosten. Lees verder als je wil weten wat dit betekent voor ondernemers in het VK en de EU en welke vijf strategieën je kunt volgen om met de nieuwe maatregelen om te gaan.

  • Netherlands
8 april 2021

Hoe bedrijven nieuwe online betaalstrategieën kunnen omarmen om de conversie te verhogen

Omdat de COVID-19-pandemie die leidde tot de tijdelijke sluiting van restaurants  en winkels kreeg de 'shop local'-beweging een enorme boost. De pandemie heeft veel nieuwe consumentsegmenten gedwongen om over te stappen op online aankopen.

  • Netherlands
22 juni 2020

Lokaal denken is essentieel voor internationale groei

Als het om online betalingen gaat, heeft elk land heeft zijn eigen voorkeuren en gewoonten. Deze zijn in de loop der tijd voortgekomen uit lokale omstandigheden en vinden vaak hun oorsprong in offline winkelen.
Als die gewoonten er eenmaal zijn, houden mensen eraan vast. Mensen betalen het liefst op de manier die ze kennen en vertrouwen en als ze in een browser ook nog in hun eigen valuta kunnen betalen, is de kans veel groter dat ze een aankoop doen.

  • Netherlands
21 augustus 2019

Ingenico In-store: ingenieus en onovertroffen

Met zo’n 22.000 in-storeklanten is Ingenico in België de opkomende marktleider in betaalterminals. De POS-betaaloplossingen garanderen een optimaal transactieproces voor retailers en financiële instellingen. Tegelijk bedienen ze de veeleisende consument op zijn wenken. 

  • Belgium
  • Netherlands
1 augustus 2019

Hoe kleine retailers in 2019 kunnen concurreren met grote merken

Het begin van een nieuw jaar is voor velen een tijd om na te denken en vooruit te kijken. Voor retailers is het een tijd van kansen. De vaste piekverkopen door het jaar heen zijn voor retailers uitgelezen kansen. Het zijn perioden waarin shoppers graag geld uitgeven. De uitdaging is dan ook ervoor te zorgen dat kleine retailers goed opvallen, zodat ze met de grote merken kunnen concurreren.

  • Belgium
  • Netherlands
4 maart 2019