iDEAL AANVRAGEN BIJ INGENICO

 

Als payment service provider biedt Ingenico jouw bedrijf ondersteuning in het werken met iDeal en andere betaalmethodes. We helpen je graag met het integreren van iDeal op je website en indien nodig ondersteunen we je in contact met de maker en provider van de website. 

Bij Ingenico stellen we één overeenkomst op voor alle gewenste betaalmethodes; wel zo makkelijk. Zo kun jij je concentreren op de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN iDEAL

Dé online betaalmethode van Nederland

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederlandse consumenten (B2C) én bedrijven (B2B). 60 procent van hen winkelt online met deze methode en de service ondersteunt jaarlijks honderden miljoenen transacties.

Werkt met alle Nederlandse banken

Ingenico verbindt jouw webshop met iDeal zodat je  betalingen kunt ontvangen via alle Nederlandse banken. Klanten kunnen zo altijd de bank van hun voorkeur kiezen om mee te betalen, veilig en vertrouwd. 

  

100 Procent veilig

Betalingen via deze betaalmethode worden snel verwerkt en zijn gegarandeerd. Nederlandse banken staan garant voor betalingen via deze betaalmethode, daardoor ben je per transactie altijd verzekerd  van uitbetaling.


Voor meer informatie of advies, neem contact op met een van onze experts

Neem contact op met ons

LAAT JOUW OMZET GROEIEN MET iDEAL

Hogere conversie

Meer dan tien miljoen Nederlanders betalen met iDeal en zijn bekend met de voordelen van deze betaalmethode. De betaalmethode is daarom een must op je website als als je iets wilt verkopen in Nederland, zorgt voor een maximale conversie en dus voor hogere inkomsten.

Snellere betaling

Onderzoek laat zien dat online betalingen met iDeal  laagdrempelig zijn en drie keer sneller worden betaald dan met andere methoden. 

Dat kan ook via digitale links, bijvoorbeeld via email, social media of messenger. Betaallinks maken het mogelijk voor gebruikers om meteen af te rekenen. Veertig procent van de klanten betaalt via deze links binnen één dag.

 

Integreren in site en apps

iDeal is op verschillende plaatsen in de customer journey in te zetten en niet alleen als laatste stap na het vullen van het spreekwoordelijke winkelmandje.

Zo kun je dus betalingen per mail sturen met een betaallink maar je kunt het bijvoorbeeld ook mogelijk maken om te betalen in de chatbox van je klantenservice.

Registreren is niet nodig

Om met iDeal te betalen hoef je als consument geen extra account of service aan te vragen bij de bank. Registratie is niet nodig, en je hoeft geen extra app te downloaden.
Je werkt gewoon in de omgeving van je bank, en dat voelt vertrouwd. Gebruiksgemak staat voorop met deze betaalmethode.

Kies voor betaalmogelijkheden met iDeal

Aan de slag