In-store / Neem contact op met ons om partner te worden

Adviseer of installeer je bij (retail) winkels kassa-oplossingen, telefonie, IT, video of CCTV bewaking, store design, smart shopping of andere innovatieve technologieën waarbij in-store en online betalingen belangrijk zijn? Dan bent je slechts één stap verwijderd voor een partnership met Ingenico! Een dedicated partner team met gepersonaliseerde aanpak en service, uitstekende technische support, snelle activaties en leveringen, 24/7 uptime en interessante commissies zorgen voor een win-win. Benieuwd? Vul dan onderstaande form in!

U kan uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door gebruik te maken van de optie "uitschrijven" in de e-mails die u mogelijk ontvangt. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico.
  • Door op de knop te klikken, gaat u ermee akkoord dat Ingenico uw persoonsgegevens verwerkt en gebruikt om uw verzoek af te handelen overeenkomstig het privacybeleid van Ingenico. In overeenstemming met de relevante wetgeving hebt u aangaande uw persoonsgegevens het recht om toegang te krijgen, correcties te verkrijgen, bezwaar te maken, uw toestemming in te trekken en ze te laten verwijderen. Neem voor het uitoefenen van deze rechten contact op met een Ingenico Data Privacy Officer.